Binnenspeeltuin

BoegaFun HET LEUKSTE DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN!

Binnenspeeltuin Nijmegen

Glijden, klimmen, klauteren, ravotten, springen en spelend leren. Binnenspeeltuin BoegaFun Venray is 100% avontuur en speelplezier voor kinderen én lekker genieten voor ouders en begeleiders. Kom ook naar het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Limburg voor kinderen van 1 tot 13.

Volop Speelplezier… Voor elk wat wils, voor jong en oud! 
Binnenspeeltuin BoegaFun is gelegen aan de Keizersveld 55 in Venray op nog geen 40 km van Nijmegen en is een super leuke aanwinst voor de kinderen en ouders. Voor de allerkleinsten is er een aparte softplay met vele kleurrijke speeltoestellen, veilige klimconstructies, grote legoblokken, fietsjes, auto’s en uiteraard trampolines. Voor de wat oudere kinderen zijn er gigantische klimtoestellen vol avontuurlijke hindernissen, uitdagende tunnels, bruggen en gangen, obstakels, glijbanen, trampolines in de lucht, race-auto’s, een grote ballenbak met Shooters,  een Superleuk Interactief Doolhof en nog veeeel meeeeer.

Heerlijk eten… De menukaart van BoegaFun biedt, naast Frietjes en Snacks, ook een ruime keus aan bereide gerechten, zoals broodjes, Poffertjes, tosti’s en schotels.

Het leukste dagje uit voor het hele gezin!